BOS coaching training advies Ospel

Wie ben ik.

Mijn naam is Hans Peerlings en ik heb vier jaar geleden de keuze gemaakt om te doen waar ik enorm veel vreugde en plezier aan beleef; psychodynamisch coachen, trainen en begeleiden van mensen die ruimte willen voor persoonlijke ont-wikkeling & innerlijk leiderschap.

Als onderofficier ben ik mijn carrière gestart bij de Koninklijke Landmacht en ik heb me verder ontwikkeld tot interim manager. Ik ben technisch geschoold en heb veel mogen proeven en ruiken in de keuken van het bedrijfsleven en die van de non-profitsector, van werkvloer tot directiekamer.
Parallel hieraan is sinds 1996 mijn interesse gegroeid voor de Humanistische en Transpersoonlijke psychologie. Ervaringsgerichte opleidingen zoals Gestaltherapie, Haptotherapie, Lichaamswerk en Sport- en bewegingsopleidingen hebben mij geleid naar wie ik NU ben - volwassen en zelfbewust - .

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!

De professionele opleiding tot Psychodynamisch coach gaf mij de handvatten om zowel coachend als therapeutisch te kunnen werken. Een "op maat gesneden" effectieve aanpak om letterlijk weer in beweging te komen op vier gebieden te weten;  zingevend, mentaal, lichamelijk en emotioneel.

Mede door mijn humanistische mensvisie, mijn integere en professionele werkwijze weet ik individuen en groepen snel in hun energie te krijgen,  waardoor ze bewust betere keuzes maken. Vaak krijg ik van mijn clienten te horen:

“Was ik hier maar veel eerder mee begonnen!”

 

Hans Peerlings - Hennesweg 3 - 6035 AD Ospel - 06 5354 1771   algemene voorwaarden home agenda tekst aanpassen