BOS coaching training advies Ospel

Het feit dat je op deze site terecht bent gekomen, vertelt me dat je nieuwsgierig bent en informatie wilt. Dat kan ook mondeling.

Intake
Tijdens een kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur wordt onderzocht welke hulpvraag  jij hebt en/of coaching en therapie ingezet dient te worden. Maar ook belangrijk is, dat er wederzijds vertrouwen en een "klik" is om samen te werken.

Samenwerking
Als aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, maken we een samenwerkingscontract waarin de doelen die je wilt halen, beschreven staan. Afspraken, zoals bijvoorbeeld op tijd aanwezig zijn, verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling en betaling worden vastgelegd. Als katalysator, sparringpartner en/of wandelmaatje loop of fiets ik letterlijk naast jou mee. We onderzoeken wie je bent, wie je wilt zijn, waar jouw passie, jouw innerlijke kracht en plezier in liggen. Na het stellen van gerichte doelen kun je weer fris en energiek de weg vinden die jij moet gaan. Je bent weer zelfbewust, gemotiveerd en verantwoordelijk voor je eigen leven.
Duur
De begeleiding kan duren van enkele gesprekken (1,5 tot maximaal 2 uur per gesprek) tot zo lang het nodig is. Mensenwerk is Maatwerk, dus gun jezelf tijd en ruimte .... tenslotte groeit ieder in zijn eigen tempo!


 

Kosten 

Tarieven voor intake, coaching, training, begeleidings en/of adviestrajecten worden middels een offerte verstuurd.

Hans Peerlings - Hennesweg 3 - 6035 AD Ospel - 06 5354 1771   algemene voorwaarden home agenda tekst aanpassen